Bites & Business

Bites & Business Zuidwesthoek is hét nieuwe netwerk voor ondernemende vrouwen en vrouwen werkend in loondienst in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en omstreken!

Elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar actief verder helpen, dat zijn de ingrediënten tijdens onze netwerkavonden. 

De organisatie van Bites & Business Zuidwesthoek is in handen van Mariska Mollenkopf en Anouska Vos, deze twee ondernemende dames organiseren om de maand een lokaal Bites & Business netwerk event in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Brabantse Wal, e.o.

Ben jij ondernemer, starter of ondernemende dame in loondienst? Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd voor onze netwerkevents. 

De lokaal georganiseerde netwerkavonden van Bites & Business zijn laagdrempelig, informeel, zakelijk en inspirerend. Er is nooit een spreker of thema, want ondernemende dames hebben immers zelf genoeg gespreksstof. De leden van Bites & Business kunnen dus steeds in hun eigen stad, nieuwe mensen leren kennen, inspiratie op doen en elkaar verder helpen met de enveloppenmethode ™. Dit alles tijdens een heerlijk 2-gangen diner. 

De avonden zijn wisselend op dinsdag, woensdag of donderdag. In de mooie, gezellige en bourgondische regio Bergen op Zoom/Roosendaal kiezen we steeds een ander restaurant voor de bijeenkomsten. 

Terug naar het overzicht