Berntsen Mulder Advocaten

Wie een bedrijf start, of een paar jaar onderweg is, wil zijn energie vooral steken in het beter maken van het product of de dienst. In het opbouwen van een netwerk en klantenkring.

Natuurlijk weet je dat je de juridische papierwinkel ook op orde moet hebben, maar dit wil wel eens naar de achtergrond verdwijnen.

Wie onze stand bezoekt, kan zich laten informeren over de belangrijke juridische kanten van het ondernemerschap. Ons kantoor heeft een grote afdeling ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Wij adviseren ondernemers, zorgen dat contracten goed zijn en zo nodig voeren wij gerechtelijke procedures.

Wat moet je als startende ondernemer doen om alles juridisch goed voor elkaar te hebben. Waar moet je als beginnend ondernemer in het MKB op letten? Denk aan:

– verschillende rechtsvormen
– verschillende mogelijkheden bij inhuren personeel
– hoe leg je afspraken goed vast en waarom is dat belangrijk
– nut en noodzaak goede algemene voorwaarden
– incasseren van facturen
– waarom zijn goede (arbeids-)contracten belangrijk?

Onze advocaten en juristen leggen graag uit waar je op moet letten. En vertellen over de juridische mogelijkheden die er zijn. Schakel een advocaat of jurist niet in als het al te laat is, maar laat je vooraf informeren en adviseren. Beter vooraf investeren dan achteraf repareren.

Terug naar het overzicht