Bedrijvig in Bewustwording

Als (startende) ondernemer spelen lef, passie en zelfvertrouwen een belangrijke rol.
Hoe maak je van jouw idee een concreet product? Focus, onderzoek en zie waar jouw kansen liggen. Wat is jouw doel, waar word jij blij van en wat wil je met jouw bedrijf verdienen?
Bedrijvig in bewustwording begeleid, in ontwikkelen van zelfvertrouwen en houd je de spiegel voor.

Mijn naam is Kikkienanje van den Brink, en ik heb 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven.
Het fenomeen ‘zelfvertrouwen’ is een rode draad in mijn leven. Het thema interesseerde mij zo sterk dat ik tijdens mijn HRM studie afgestudeerd ben op dit onderwerp. Vervolgens schreef ik er een boeken over: ‘Zelfvertrouwen door Bewustwording’ gestoeld op het vrouwelijk brein, en na 100 mannen te hebben geïnterviewd, schreef ik het eerste deel van een 4-delige boekenserie: ‘Mannen eten zelfvertrouwen als ontbijt’.
Door te werken als startersbegeleider, re-integratiedeskundige en projectleider, leerde ik veel over wat mensen motiveert -en wat niet, en hoe dit in het dagelijks leven uitpakt. Het is mijn wens om als deskundige in ontwikkelen van (zelf)vertrouwen, starters, ondernemers, teams, medewerkers en leidinggevenden te begeleiden zodat ze hun zelfvertrouwen vergroten en daardoor hun doelen bereiken.
De kracht van mijn ondersteuning bestaat uit mijn ervaring, kennis en de openheid over mijn persoonlijke verhaal, waardoor ik onbevooroordeeld, in het hier en nu, afstem op de klant. Vervolgens kan ik – op een respectvolle manier – confronterend zijn en nieuwe perspectieven aanreiken waarmee de persoon verder kan groeien.
Meer info: zie www.bedrijviginbewustwording.nl

Terug naar het overzicht