Bakker Accountants & Adviseurs

Bakker Accountants & Adviseurs
BAKKER accountants & adviseurs staat al een halve eeuw klaar staan voor MKB ondernemers. Als ‘oudste accountantskantoor van Ridderkerk’ zijn we meegegroeid met ons loyale cliëntenbestand en zijn we volledig aangepast aan de eisen van deze tijd.

Vaak zien wij dat starters moeite hebben om het onderwerp “Financiën” concreet te vertalen naar het ondernemersplan. Wij kunnen u ondersteunen bij het opstellen van het ondernemingsplan, adviseren op fiscaal en/ of juridisch gebied en assisteren bij het inrichten/ verzorgen van de (financiële) administratie. Voor ZZP’ers hebben wij bijvoorbeeld een aantrekkelijk starterabonnement. Voor een vast bedrag per maand voert uw vaste contactpersoon de afgesproken werkzaamheden voor u uit. Zo komt u niet voor verassingen te staan en zijn alle zorgen over uw boekhouding u uit handen genomen!
Groeit uw bedrijf na een succesvolle start flink groter, dan hoeft u niet over te stappen naar een andere accountant. BAKKER beschikt over een WTA vergunning van de AFM. Behoudens dat dit iets zegt over onze hoge kwaliteitsnormen, kunnen we hierdoor het gehele MKB bedienen, van starter, klein tot (middel)groot.

Terug naar het overzicht