AZ Autoverhuur

Bent u op zoek naar een autoverhuur in de regio Sneek? Bij AZ Autoverhuur kunt u terecht voor een ruim assortiment auto’s, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Met onze scherpe tarieven en uitstekende service is AZ Autoverhuur al jaren een begrip in Sneek en omgeving!

 

AZ Autoverhuur, een begrip in Sneek

Een grote groep vaste klanten weet onze autoverhuur in Sneek inmiddels goed te vinden. En dat is natuurlijk niet zonder reden! AZ Autoverhuur is een allround verhuur specialist die voor elke rit en situatie een auto heeft die perfect aansluit op uw vervoersbehoefte van dat moment. Er zijn nog meer redenen te noemen waarom we zo goed bekend staan in de regio:

  • Onze tarieven zijn altijd scherp geprijsd
  • Huren is ook mogelijk voor een langere periode
  • Gratis haal- en brengservice in Sneek bij zakelijke verhuur
  • Breedste assortiment (zuinige) auto’s in de regio
  • Extra huuropties zoals navigatie, kinderstoelen, winterbanden en benodigdheden voor bij het verhuizen, alles tegen lage prijzen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u onderweg een keer met pech komt te zitten. Geen probleem, bij AZ Autoverhuur is de pechhulp die u van ons krijgt inbegrepen in de huurprijs, wel zo transparant en overzichtelijk. U gaat dus altijd met een gerust gevoel de weg op!

Terug naar het overzicht