Aviemore

Aviemore is expert op het gebied van financiën voor het MKB en zzp’ers. Wij hebben passie voor cijfers en rapportages en doen ons werk met veel plezier. Wij bieden (startende) ondernemers de juiste ondersteuning en begeleiding voor een gedegen financiële administratie. Wij hebben slimme oplossingen om de financiële en administratieve processen binnen jouw bedrijf goed op te zetten.

Met onze geautomatiseerde scan- en herkenningssoftware is het verwerken van inkoopfacturen heel eenvoudig. Het levert je bovendien een flinke tijdwinst op, zodat jij meer uren overhoudt om aan en in je bedrijf te werken. Het periodiek indienen van de belastingaangifte kost veel tijd. Aviemore helpt jou bij het doen van de btw-aangifte en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Wij bieden jou desgewenst een managementinformatiesysteem aan die grotendeels geautomatiseerd gevuld wordt.

Ons managementinformatiesysteem heeft een dashboard met financiële en niet financiële kerngetallen. In één oogopslag zie je hoe ervoor staat. Met één druk op de knop heb je de rapportage beschikbaar. Deze rapportage helpt je bij de groei van jouw bedrijf. Het is direct inzichtelijk waar je met jouw bedrijf staat. Met deze kennis kun je veel doen en jouw bedrijf optimaal laten groeien.

De dienstverlening van Aviemore bestaat uit:

  1. Financiële administratie
  2. Salarisadministratie & HR
  3. Rapportage & advies

Speciaal voor de zorg

Aviemore heeft jarenlange ervaring met de optimalisatie van zorgadministraties. Voor een goede zorgadministratie is het cruciaal dat de registratie juist, tijdig en correct uitgevoerd wordt. Dit is essentieel voor een gezonde financiële basis van jouw bedrijf. Correcties achteraf of late registraties zorgen ervoor dat je geen of later geld ontvangt voor de geleverde zorg. Aviemore kan je helpen dit proces goed in te richten. Je dossier is dan altijd op orde. Meer informatie: www.aviemore.nl/zorgadministratie

Voor ZZP’ers

Aviemore biedt voor zzp’ers een aantrekkelijk abonnement aan. Je kunt kiezen uit een ZZP Pakket Basis of ZZP Pakket Plus. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van een gedegen financiële administraties. Met actuele kennis van wet- en regelgeving kunnen wij jouw aangifte inkomstenbelasting zo voordelig mogelijk uit laten komen. Kijk voor de inhoud van de pakketten op onze website: www.aviemore-mkb.nl/aviemore-voor-zzper

Alle informatie vind je op: www.aviemore-mkb.nl

 

 

Terug naar het overzicht