Apriori Advocaten

Apriori Advocaten is hét advocatenkantoor voor iedereen die zorgeloos wil ondernemen. Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers druk zijn en op een dag soms wel 10 petten tegelijk op hebben. Dan zit je niet te wachten op ellenlange mails of documenten met onbegrijpelijk taalgebruik. Daarom is onze juridische dienstverlening scherpzinnig, to the point en begrijpelijk.

Apriori Advocaten is een kantoor met een bijzondere aanpak: wij willen er namelijk het liefst voor zorgen dat ondernemers geen advocaat nodig hebben. Een advocaat bel je immers vooral als er dingen mis zijn gegaan.

Bij Apriori Advocaten kijken we het liefst vooruit, in plaats van achteruit. Met onze vooruitziende blik, brede kennis en ervaring en ijzersterke intuïtie zorgen we ervoor dat alle juridische zaken van tevoren (a priori) goed geregeld zijn. Zo wordt de kans dat een advocaat nodig is vele malen kleiner. Dat is toch een veel fijnere manier van ondernemen?

Of je nu net start als ZZP-er, al jarenlang een goedlopend MKB-bedrijf hebt of werkzaam bent binnen een grote corporate, wij zorgen dat alle juridische zaken op orde zijn. Mocht het tóch een keer niet lopen zoals verwacht, ook dan zijn we er!

Terug naar het overzicht