Almere Zaken

Plaats je bedrijf in de spotlight!
Wij bieden jou een springplank naar succes!

Dan ben je bij je bij ons aan het juiste adres!

Als starter is het van groot belang om direct goed zichtbaar te zijn en jezelf te presenteren en laten weten waar je bedrijf voor staat.

Almere Zaken heeft het hoogste B2B bereik van Almere en is hét businessmagazine voor ondernemend Almere met een oplage van 10.000 exemplaren.

Wij kunnen je daarbij helpen?
Méér opdrachten, méér omzet, méér groei. Het ultieme doel van iedere ondernemer. Om dat te bereiken moet er hard worden gewerkt en moet je slimme keuzes maken en vooral goed zichtbaar zijn je je bedrijf in de spotlight zetten van zakelijk Almere.

Beursaanbieding!
Tijdens de beurs hebben wij voor jou diverse ‘kennismakingspakketten’ die er niet om liegen. Met deze pakketten geven wij je echt een goede start en ben je zichtbaar met een advertentie, redactie en online op onze website en Social Media kanalen. 

Gratis advertentie!
Kom langs op onze stand voor een adviesgesprek en maak kans op een gratis advertentie.  Als je een visitekaartje bij ons achterlaat of met ons een connectie op LinkedIn maakt deze dag dan maak je kans op een gratis advertentie in Almere Zaken t.w.v. € 350,-

Nieuwgierig geworden?
Kom dan langs bij onze stand en laat je verrassen. Wij vertellen je er vrijblijvend meer over!  Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bel of mail ons dan en maken we graag vrijblijvend een afspraak, en vertellen we onder het genot van een kop koffie er meer over.

Terug naar het overzicht