Administratiekantoor Westvoorne

Administratiekantoor Westvoorne is al vanaf 1990 specialist in het systematisch vastleggen van al uw financiële feiten en is uiteraard NOAB gecertificeerd.

Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. Ons doel is het verschaffen van inzicht in de boekhouding en het afleggen van verantwoording over de gevoerde financiële strategie. Wij zetten onze expertise in ten behoeve van u en maken al uw financiën inzichtelijk.

Startende ondernemers (incl. zzp’ers) krijgen vanaf de startdatum volledige begeleiding voor het voeren van de administratie en overige zaken.

Software

Wij maken gebruik van scan en herkenprogramma Basecone, wij werken met Unit 4 en Exact Online. Wij bekijken gezamenlijk wat het beste voor u is.

Ook wanneer u van een ander softwarepakket gebruik wilt maken is dit voor ons geen probleem.

Onze diensten bestaan uit:

  • Financiële administratie (verwerken of controleren van uw boekhouding)
  • Aangifte en belastingadvies (omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting)
  • Loonadministratie (van 1 werknemer tot bijv. 250 werknemers)
  • Jaarrekeningen (uitgebreid of alleen een winstaangifte voor de inkomstenbelasting)

Prijsafspraken

Wij werken uitsluitend met duidelijke en transparante prijsafspraken. Zo krijgt u bij iedere factuur een specificatie van de werkzaamheden. Zodoende houden wij voor beide partijen alle kosten helder en overzichtelijk.  Daarbij zijn wij uitermate servicegericht. Wij zorgen ervoor dat uw administratie te allen tijde tot in de puntjes klopt en op orde is. Tenslotte hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten. U kunt er dan ook van uitgaan dat bij ons alles tot in detail wordt geregeld.

Bent u op zoek naar een specialist voor uw administratie in de regio Voorne-Putten of Rozenburg, neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier, voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

Terug naar het overzicht