Admin-online

Wij zijn een modern administratiekantoor en helpen ondernemers met hun administratie, belastingen en veel meer. De administratie en belastingen verwerken wij volledig online met de nieuwste software en technieken. Je hoeft dus zelf geen boekhoudpakket te hebben of je druk te maken om de wijzigingen in de belastingregels. Dat regelen wij voor je.

Daarnaast geven wij ook ondernemerstrainingen voor ondernemers die met hun bedrijf een flinke stap vooruit willen. Deze training is voor elke ondernemer toegankelijk. Ook voor startende ondernemers of personen die de intentie hebben om te starten met een onderneming. In deze training leer je belangrijke facetten en factoren die je nodig hebt als ondernemer op fundamenteel, financieel en commercieel gebied. Je krijgt inzicht en antwoorden op vragen zoals:
– Hoe zet ik mijn bedrijf goed op of mis ik hier nog iets? Hier komen o.a. ondernemer, onderneming, passie, visie, missie aan bod
– Welk verdienmodel gebruik ik en hoe bereken, bevorder en bewaak ik mijn financiële situatie
– Hoe pak ik de verkoop aan, waar en hoe vind ik de beste klanten.

Al deze facetten worden uitgebreid behandeld in de training en met de opdrachten ga je direct aan het werk in de praktijk met je eigen bedrijf. In de training zijn al deze facetten verweven met elkaar zoals het ook in je bedrijf is. Alles werkt op elkaar door.

Terug naar het overzicht