Accountenz

Een onderneming starten
U vermijdt fiscale en financiële beginnersfouten en vergroot uw kans op succes. Goede adviezen en gunstige startersvoorwaarden bezorgen u een goede start.

Een grondige voorbereiding vergroot uw kans op succes.
Springt u in het diepe? Of bereidt u zich grondig voor? Starters die ‘zomaar’ een bedrijf beginnen, lopen meer fiscale en financiële risico’s. Zij vergeten bijvoorbeeld geld voor omzet- en/of inkomstenbelasting te reserveren. Maar liefst 1/3 van de starters valt binnen 2 jaar af. Een goede voorbereiding vergroot uw kans op succes. Wij hielpen al ruim 60 ondernemers aan een goede start!

Gratis adviesgesprek en gratis starterskit
Als starter wilt u uw kosten laag houden. U zoekt een accountant die bij u, uw onderneming én uw budget past. Wij helpen u graag op weg. Kom naar ons gratis startersspreekuur op woensdagmiddag. Maakt u liever een geheel vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met onze startersdesk. U ontvangt dan tevens een praktische starterskit. Na afloop kent u de belangrijkste fiscale en financiële aandachtspunten. U weet waar u op moet letten. Wat u te doen staat. En in welke volgorde. En het leuke is: u heeft nog geen euro uitgegeven!

Fiscale en administratieve diensten voor starters
Leuk of niet, als starter krijgt u te maken met boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen. U kunt uw boekhouding en btw-aangiften zelf doen of laten doen. Die keuze is aan u. Voor uw jaarrekening en aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting heeft u een accountant nodig. Dan weet u zeker dat u zo min mogelijk belasting betaalt. En dat u de kosten snel weer terugverdient.

Drie jaar lang aantrekkelijke starterstarieven
U ontvangt een starterskorting van 15% in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar op ons standaardtarief voor boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen. Wij voeren fiscale en financiële opdrachten al vanaf € 40,- per uur uit. De eenvoud of complexiteit van uw bedrijf bepaalt het tarief. Hoe makkelijker uw administratie, hoe lager het tarief.
Wij investeren graag een paar uurtjes in uw bedrijf. U vertelt ons wie u bent en wat u doet; wij geven u gratis tips en adviezen. Zonder enige verplichting. Mail: startersdesk@accountenzbreda.nl

Terug naar het overzicht