Kickstart je bedrijf

Welkom bij 2605 Marketing. Mijn naam is Nathalie Krom. Met mijn jarenlange ervaring als marketingmanager bij diverse bedrijven help ik graag ondernemers met de groei van hun bedrijf. Met een heldere strategie, en een hands on aanpak gaan we samen voor resultaat.

Ruim 5 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik was al ruim 20 jaar marketingmanager dus ik dacht dat dat ‘appeltje eitje’ zou zijn om mijn eigen bedrijf te lanceren. Dat viel echter tegen. Met mijn vele jaren ervaring en al mijn kennis had ik het eerste jaar niet meer dan € 15.000,- omzet. En dus moest het anders en toen ontwikkelde ik een 5 stappenplan, op basis van mijn eigen ervaring en kennis.

Een heel eenvoudig stappenplan dat logisch en vooral simpel te volgen is. Zodat je weet wat je moet doen en vooral ook weet waar je moet beginnen. Want ik zie nu vaak startende ondernemers ‘maar wat doen’ en dat is niet de manier om succesvol te worden. Hoe goed je ook bent in wat je doet. Het kost heel veel energie en levert weinig tot niets op. Behalve een berg frustratie; ‘waarom lukt het toch niet, ik werk toch hard’. Herkenbaar?

Dit stappenplan bracht mij van € 10.000,- naar € 280.000,- in 3 jaar.

Wil je weten hoe? Neem plaats aan mijn tafel!

 

Terug naar het overzicht