Hoe ziet ondernemen er in de toekomst eruit? Tijdens het NXT-GEN event inspireert een nieuwe generatie ondernemers je over groei, branding en toekomstige ontwikkelingen. Je doet nieuwe ideeën op die je direct helpen om de juiste stappen richting de toekomst te maken. Het NXT-GEN event is bovendien de ideale gelegenheid om te netwerken met andere vooruitstrevende ondernemers, managers en zakelijk professionals.

Waarom een NXT-GEN event

De wereld is continu in beweging en sinds Corona en meerdere opeenvolgende crisissen, nu meer dan ooit. Wat een aantal jaren geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. 

Ontwikkelingen gaan snel en hier moet je als bedrijf snel op in kunnen spelen. 

Door al deze ontwikkelingen verandert ook de algehele visie van een nieuwe generatie consumenten en ondernemers. Meer dan ooit kiest een consument een bedrijf wat verder kijkt dan alleen een winstoogmerk. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap worden hierin bijvoorbeeld steeds belangrijker, in hun keuze voor een specifiek product of dienst. 

Maar hoe zorg je er nou voor dat je actueel blijft en op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties? 

De grootste merken ter wereld zijn dit geworden en gebleven, door zich constant aan te passen aan de behoeften van hun doelgroep en aan maatschappelijke veranderingen en opvattingen. Je moet dus als bedrijf altijd door ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. 

Tijdens het NXT-GEN event komen bedrijven aan het woord, die dit met veel succes hebben geïmplementeerd en er zijn sprekers aan het woord die ondernemers verder helpen met groei en ontwikkeling.