Nieuwe locatie voor Labeur Lifestyle & Training

In 2017 gaven Michel en Wesley een inspiratiesessie op startersdag Walcheren om andere startende ondernemers te inspireren. Inmiddels is Labeur Lifestyle & Training flink gegroeid en gaan ze zelfs verhuizen. Hoe gaat het nu met deze ondernemers?

Ongeveer zes jaar geleden begon Michel Labeur als zelfstandig ondernemer in de personal training / leefstijl branche, naast zijn fulltime baan bij Fitness Fitaal. In het eerste jaar groeide Labeur Lifestyle & Training snel en namen de uren in vaste dienst bij de sportschool steeds verder af.

In het vierde jaar van de onderneming zat Michel aan de max van zijn kunnen qua werkuren en kwam Wesley Pieterse een afstudeerstage doen voor de opleiding Sport & Bewegingseducatie. Tijdens deze stage is Wesley begonnen met het geven van personal training en leefstijlcoaching.
Na het afronden van de opleiding Sport & Bewegingseducatie hebben Michel en Wesley besloten samen naar de Kamer van Koophandel te gaan en het bedrijf te veranderen van eenmanszaak naar VOF.

Door deze samenwerking kon het bedrijf verder groeien en ontstond een gebrek aan trainingsruimte binnen de huidige locatie van Fitness Fitaal. Samen zijn Wesley en Michel op zoek gegaan naar een nieuwe accommodatie, welke half 2019 is gevonden!

Een schitterende ruimte werd gevonden aan de Gildeweg in Vlissingen. ‘Er moest nog ontzettend veel gedaan worden aan het pand, maar hierdoor was het ook geheel naar eigen wens in te vullen. Na het bedenken en uittekenen van de ruimtes, hebben we bedacht welke trainingsmaterialen we allemaal nodig zouden hebben. Samen met de aannemers, bekenden, vrienden en familie is er drie maanden keihard gewerkt om onze droomaccommodatie te realiseren’, aldus Wesley.

Labeur Lifestyle & Training had 25m2 werkruimte op de oude locatie en gaat nu naar bijna 400m2. Met de nieuwste trainingsmaterialen is het de grootste en modernste personal training, small group en leefstijl accommodatie van Zeeland. Je kunt o.a. terecht voor training op maat, HIIT trainingen, medische training / sportrevalidatie, voedingsbegeleiding en individueel sporten met trainingsschema’s op maat.

Benieuwd naar de lessen en het pand? Op 25 januari zullen de deuren van de Labeur Lifestyle & Training accommodatie officieel open gaan. Michel en Wesley nodigen je graag deze dag uit tussen 13:00 en 17:00 uur aan de Gildeweg 20A in Vlissingen. Om 13:30 wordt er gezamenlijk (gezond!) getoast op de opening van het nieuwe pand. Tijdens de open dag mogen alle trainingsmaterialen uitgeprobeerd worden, dus vergeet vooral je sportkleding niet!

https://labeurlifestyle.nl/

 

Terug naar het overzicht