Joost Buitenweg en TheKing77nl naar Ondernemersdag Almere (PERSBERICHT)

Op zaterdag 23 november wordt voor de tweede keer dit jaar een Ondernemersdag georganiseerd op het Gemeentehuis van Almere. Tijdens de Ondernemersdag kunnen ondernemers kennis en inspiratie op doen over het ondernemerschap. Keynote speaker Joost Buitenweg, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, en TheKing77nl, bekende gamer en vlogger op YouTube, vertellen deze dag hun inspirerende ondernemersverhaal.

De ondernemersdag is een initiatief van het Ondernemersplein van de gemeente Almere en Ondernemersdagen.com. De dag begint om 10:00 en duurt tot ongeveer 15:00. Gedurende de dag kunnen ondernemers inspiratie opdoen tijdens de informatiemarkt en diverse workshops volgen over bijvoorbeeld verzekeren, merknamen, uitstraling, groei, belastingdienst, social media en juridische zaken.

Keynote speaker Joost Buitenweg
Joost Buitenweg, voormalig acteur bij de langstlopende soap Goede Tijdens Slechte Tijden, is dagvoorzitter van de ondernemerschap en zal in zijn sessies zijn ondernemersverhaal delen. Hij runt sinds 2000 het succesvolle mediabedrijf Pixelthis.

Inspiratiesessie met TheKing77nl
Paul Goudsmit uit Almere is een bekende gamer en vlogger op YouTube. Hij heeft een kanaal King Alert waarop hij ons op de hoogte brengt van feiten, roddels en meningen, maar ook een game kanaal (TheKing77nl) met meer dan 110.000 abonnees. Paul vertelt zijn ondernemersverhaal om 12:00. Inschrijven voor deze sessie is noodzakelijk.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via deze link. Het evenement is geheel kosteloos te bezoeken.

Terug naar het overzicht