Ik wil een bedrijf starten. Help!

Je hebt plannen om je eigen bedrijf te starten. Tof! Wij zijn voor! Maar tegelijkertijd is het ook best spannend. Want hoe pak je zoiets aan? Veel ondernemers in spé, jij misschien ook wel, weten nog niet precies wat er allemaal bij de start van een bedrijf komt kijken. Je hebt meer vragen dan oplossingen:

  • Waar moet ik beginnen?
  • Wat moet ik allemaal regelen?
  • Wat zijn de risico’s?
  • Ben ik eigenlijk wel ondernemersmateriaal?
  • Waar kan ik ideeën voor mijn bedrijf opdoen?
  • Wie kan me tips en adviezen geven?
  • Hoe start ik een eigen bedrijf vanuit de WW?
  • Hoe stel ik een ondernemersplan op?

Nou ja, vul dit lijstje zelf maar aan met de 1001 vragen die je zelf nog hebt.

Hulp & ideeën bij de start van jouw bedrijf

Startersdagen.com helpt je aan antwoorden. Wij bieden je de kennis, het netwerk en volop inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken! Hoe we dat doen, lees je hier.

Startersdag – The place to be voor starters

Kom naar een Startersdag event bij jou in de buurt. Het is the place to be voor iedere starter die van zijn idee een succesvol bedrijf wil maken! Ervaren ondernemers uit jouw eigen regio staan er klaar om je alles over het ondernemerschap te vertellen. Ze helpen je verder met tips en adviezen. Ze denken met je mee en wijzen je op kansen en gevaren. Heb je nog ergens niet aan gedacht? Dan kom je er die avond achter. Start je bedrijf op de Startersdag. Start je bedrijf succesvol.

Kijk hier wanneer er een Startersdag bij jou in de buurt is. We zien je daar!

Terug naar het overzicht