Ik ben net een onderneming gestart. En nu?!

Een bedrijf starten. Bedrijfsnaam, check. KvK-inschrijving, check. Gefeliciteerd, je bent ondernemer! En, hoe voelt dat nou? Super? Nog een beetje onwennig? Tikkeltje zenuwachtig? Eén ding weten we zeker: jij zit vol energie! Jij gaat een succes maken van je bedrijf en wel nu! Maar… je hebt waarschijnlijk nog een hoop vragen, waar je het antwoord niet op weet:

  • Hoe richt ik mijn administratie in?
  • Heb ik alles nu op orde? Mis ik geen regels of wetten?
  • Wat doe ik met mijn website?
  • Wat zou een ervaren ondernemer van mijn businessplan vinden?
  • Hoe verover ik de markt?
  • Welke stappen kan ik nu het beste als eerste zetten?
  • Wat moet ik verzekeren?
  • Hoe breid ik mijn netwerk uit?
  • En zo loop je vast nog tegen 101 andere dingen aan.

Je start een onderneming, en dan?

Een bedrijf starten is dus zo gepiept. Antwoord vinden op al die vragen waar je vervolgens nog tegenaan loopt, gelukkig ook. Startersdagen.com helpt je eraan. Wij bieden je de kennis, het netwerk en volop inspiratie om van jouw kersverse onderneming een succes te maken! Hoe we dat doen, lees je hier. (link naar Over ons, onderdeel Wat Startersdagen.com doet)

Startersdag – The place to be voor starters

Kom naar een Startersdag event bij jou in de buurt. Het is the place to be voor iedere starter die van zijn bedrijf een doorslaand succes wil maken! Ervaren ondernemers uit jouw eigen regio staan er klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze helpen je verder met tips en adviezen. Ze denken met je mee en wijzen je op kansen en gevaren. Heb je nog ergens niet aan gedacht? Dan kom je er die avond achter. Zoek je een samenwerkingspartner die jou kan ontlasten in dingen waar je zelf weinig affiniteit mee hebt? Grote kans dat je hem/haar daar tegen het lijf loopt.

Kijk hier wanneer er een Startersdag bij jou in de buurt is. We zien je daar!

Terug naar het overzicht