Help! Mijn bedrijf groeit!

Tjonge, is het echt weeral één of een paar jaar geleden, dat je je bedrijf oprichtte? Wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels heb je je draai gevonden. Of misschien toch nog niet helemaal? Blijft het lastig om dingen van de grond te krijgen of groeit je bedrijf juist uit zijn jasje vanwege je succes? Hoe dan ook, na een (paar) jaar ondernemen, loop je nog met best wat vragen rond.

Help, mijn bedrijf stropt Help, mijn bedrijf groeit
Waarom loopt iets niet zoals ik had verwacht? Zoveel doorgroeimogelijkheden. Welke kant moet ik op?
Waarom heb ik zo weinig bezoekers op mijn website? Het lukt me niet alleen. Wat komt er kijken bij eigen personeel?
Hoe zorg ik dat ik bestaande klanten aan me bindt? Blijf ik alles zelf doen, of besteed ik dingen beter uit?
Hoe zou een ervaren ondernemer dit aanpakken? Hoe zou een ervaren ondernemer dit aanpakken?

Hulp van ervaren ondernemers

Bij al deze vragen zou je best wat hulp van ervaren ondernemers kunnen gebruiken. Goed nieuws! Je zit op precies de juiste website. Startersdagen.com brengt jou in contact met bedrijven die je verder kunnen helpen. Wij bieden je de kennis, het netwerk en volop inspiratie om van jouw onderneming een (nog groter) succes te maken! Hoe we dat doen, lees je hier.

Ondernemersdag – The place to be voor starters

Kom naar een ondernemers event bij jou in de buurt. Het is the place to be voor iedere starter die van zijn bedrijf een succes wil maken! Ervaren ondernemers uit jouw eigen regio staan er klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze helpen je verder met tips en adviezen. Ze denken met je mee en wijzen je op kansen en gevaren. Heb je nog ergens niet aan gedacht? Dan kom je er die avond achter. Zoek je een samenwerkingspartner die jou kan ontlasten in dingen waar je zelf weinig affiniteit mee hebt? Grote kans dat je hem/haar daar tegen het lijf loopt.

Kijk hier wanneer er een Ondernemersdag bij jou in de regio is. We zien je daar!

Terug naar het overzicht