Op donderdag 10 oktober wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle (pre)startende ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven georganiseerd in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

De Startersdag is niet zomaar een beurs, het is veel meer een event waar je kennis en inspiratie opdoet voor jouw als ondernemer en voor je eigen bedrijf. Ga in gesprek met onze aanwezige kennispartners en vergroot je kennis of doe nieuwe inspiratie op. Netwerk met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en deel onderlinge kennis en ervaringen. Samen met onze kennispartners en de mede-ondernemers ga jij op deze avond antwoorden krijgen op al jouw ondernemersvragen, ontdek je nieuwe kansen en vergroot je je netwerk van ondersteunende partijen en andere ondernemers.

En het mooie is.. dit netwerkevenement wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Breda, Business Coach Breda, Interpolis en alle aanwezige kennispartners en is hierdoor gratis toegankelijk.

Waarom naar de Startersdag Breda?
Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, de volgende stap in je onderneming zetten, netwerken met andere ondernemers, antwoorden op je vragen krijgen over bijvoorbeeld finance, groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast deel je jouw ervaringen met andere bezoekers en ontvang je tips en adviezen over hoe zij bepaalde situaties hebben aangepast. Voor dit en nog veel meer dingen kun je terecht bij de Startersdag Breda. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio.

Wat kun je doen op de Startersdag?
– Stel jouw persoonlijke vragen 1op1 aan onze aanwezige kennispartners tijdens de ondernemersmarkt. Zie hiervoor een overzicht in het menu rechts
Volg diverse presentaties, workshops en korte kennispitches
Netwerk met andere ondernemers en deel jouw ervaringen, inspireer elkaar en deel onderlinge tips 

Aanwezige landelijke en lokale kennispartners
Diverse lokale en landelijke organisaties staan voor jou klaar met gratis kennis en kunde op het gebied van de meest voorkomende thema’s in het ondernemerschap. Tijdens de Ondernemersmarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Je raakt in korte tijd geïnformeerd over onderwerpen binnen het starten van een eigen bedrijf en/of het verder laten groeien van jouw bestaande bedrijf. Of je nu nadenkt om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of al 20 jaar bestaat! Bezoek daarnaast ook diverse presentaties en workshops, erg leuk, maar vooral ook leerzaam. Bekijk in de tabjes rechts welke partijen tot nu toe zijn aangesloten. Dit overzicht wordt continu aangevuld.  

Voor wie is de Startersdag?
Nu wil je natuurlijk weten of de Startersdag ook voor jou is! Waarschijnlijk wel, maar hieronder hebben we het nog even summier op een rijtje gezet. 

Ga sterk van start!
Voor pre-starters (bezig met het opstarten van een eigen bedrijf)
Jij bent bijvoorbeeld nog bezig met het bedenken van een sterke merknaam, logo of bijvoorbeeld, het verkrijgen van een financiering of het bepalen van een uurtarief. 

Boost jouw jonge onderneming
Start-up fase  (tussen de 0 tot 12 maanden)
Jij bent begonnen met je eigen bedrijf, gefeliciteerd! Laat onze kennispartners jou verder helpen met het krijgen van meer klanten, het uitbesteden van jouw boekhouding of het opzetten van een sterk marketingverhaal naar jouw doelgroep.

Scale-up fase (jouw onderneming van 1 tot 3 jaar)
Jij bent al lekker even bezig! Je hebt al een eerste reeks met klanten en bent bezig met verdere groei. Misschien wil je voor het eerst personeel aan gaan nemen of een financiering voor een nieuw product of pand. Of… wellicht loopt het nog niet helemaal zoals je verwacht had en kan je wat extra advies gebruiken. Onze kennispartners staan voor jou klaar met kennis en kunde over (verdere) groei, het lanceren van nieuwe producten of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe website.

Scale-down fase
Wellicht ben je te hard gegroeid en wil je toch wat afschalen of wellicht je bedrijf verkopen of misschien ermee stoppen. Ook voor deze vragen zijn er experts aanwezige.

Samenvattend, het event is er voor jou als je je herkent in de volgende taglines:
Ik wil..
.. een bedrijf starten
.. de volgende stap zetten met mijn onderneming
.. verder of sneller groeien met mijn bedrijf
.. netwerken en sparren met andere ondernemers
.. starten met ondernemen door een bedrijf over te nemen
.. mijn bedrijf verkopen

Hoofdpartners & Kennispartners

Overzicht kennispartners tot nu toe
Deze wordt continu aangevuld met nieuwe kennispartners!

Startersdagen.com (Hoofdpartner)
Business Coach Breda (Hoofdpartner)
INTERPOLIS-LOGo
Interpolis (Hoofdpartner)
Qredits Logo
Qredits
Sns bank logo
SNS Bank
Tilburg-Bastianen Groep
Starttogrow logo 2023
StartToGrow
Remmerswaal Accountants& Adviseurs

Workshops & Presentaties

Interpolis logo
Welke risico’s kun je zelf dragen en welke zijn te groot?
Vergroot je kans op een succesvolle start!
Starttogrow logo 2023
StartToGrow helpt jou je ondernemersdroom waarmaken! Hoe? Laat je inspireren!
Heb je je al aangemeld, maar kan je er helaas toch niet bij zijn? Laat het ons even weten, door je aanmelding te annuleren via de ticket die je in je mailbox hebt ontvangen. Want ook al is de deelname van dit zakelijke event gratis, worden er door de organisatoren wel degelijk kosten gemaakt. Herinner je dat kennispartners en workshopgevers zich voorbereiden op jouw komst – en dat niet op komen dagen of te laat afmelden leidt tot verspilling van investeringen, inventaris en kostbare tijd.

Partner worden?

Naam(Vereist)