Op zaterdag 28 september wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle (pre)startende ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven georganiseerd bij het Ondernemersplein in Almere. (Gemeentehuis Almere)

De Ondernemersdag is niet zomaar een beurs, het is veel meer een event waar je kennis en inspiratie opdoet voor jouw als ondernemer en voor je eigen bedrijf. Ga in gesprek met onze aanwezige kennispartners en vergroot je kennis of doe nieuwe inspiratie op. Netwerk met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en deel onderlinge kennis en ervaringen. Samen met onze kennispartners en de mede-ondernemers ga jij op deze avond antwoorden krijgen op al jouw ondernemers vragen, ontdek je nieuwe kansen en vergroot je je netwerk van ondersteunende partijen en andere ondernemers.

En het mooie is… dit netwerkevenement wordt mogelijk gemaakt door het Ondernemersplein (Gemeente Almere) en alle aanwezige kennispartners en is hierdoor gratis toegankelijk. Het kost je niks meer dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Waarom naar de Ondernemersdag Almere?
Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, de volgende stap in je onderneming zetten, netwerken met andere ondernemers, antwoorden op je vragen krijgen over bijvoorbeeld finance, groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast deel je jouw ervaringen met andere bezoekers en ontvang je tips en adviezen over hoe zij bepaalde situaties hebben aangepast. Voor dit en nog veel meer dingen kun je terecht bij de Ondernemersdag van Almere. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio.

Wat kun je doen op de Startersdag?

  • Stel jouw persoonlijke vragen 1op 1 aan onze aanwezige kennispartners op de Ondenemersmarkt (Zie hiervoor een overzicht in het menu hierboven)
  • Volg diverse kennissessies, workshops en korte kennispitches.
  • Netwerk met andere ondernemers en deel jouw ervaringen, inspireer elkaar en deel onderlinge tips.

Aanwezige kennispartners
Diverse lokale en landelijke organisaties staan voor jou klaar met gratis kennis en kunde op het gebied van de meest voorkomende thema’s in het ondernemerschap. Tijdens de Ondernemersmarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Je raakt in korte tijd geïnformeerd over onderwerpen binnen het starten van een eigen bedrijf en/of het verder laten groeien van jouw bestaande bedrijf. Of je nu nadenkt om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of al 20 jaar bestaat! Bezoek daarnaast ook diverse presentaties en workshops, erg leuk, maar vooral ook leerzaam. Bekijk in de tabjes rechts welke partijen tot nu toe zijn aangesloten. Dit overzicht wordt continu aangevuld.  

Voor wie is de Ondenemersmarkt?
Nu wil je natuurlijk weten of de Startersdag ook voor jou is! Waarschijnlijk wel, maar hieronder hebben we het nog even op een rijtje gezet.

Ga sterk van start!
Voor Pre-starters (bezig met het opstarten van een eigen bedrijf)
Jij bent bijvoorbeeld nog bezig met het bedenken van een sterke merknaam, logo of bijvoorbeeld, het verkrijgen van een financiering of het bepalen van een uurtarief.

Boost jouw jonge onderneming
Starters (een bestaande onderneming van 0 tot 12 maanden)
Jij bent begonnen met je eigen bedrijf, gefeliciteerd! Laat onze kennispartners jou verder helpen met het krijgen van jouw eerste klanten, het voor het eerst doen van de boekhouding of het opzetten van de (online) marketing.

Scale-up fase (jouw onderneming van 1 tot 3 jaar)
Jij bent al lekker even bezig! Je hebt al een eerste reeks met klanten en bent bezig met verdere groei. Misschien wil je voor het eerst personeel aan gaan nemen of een financiering voor een nieuw product of pand. Of… wellicht loopt het nog niet helemaal zoals je verwacht had en kan je wat extra advies gebruiken. Onze kennispartners staan voor jou klaar met kennis en kunde over (verdere) groei, het lanceren van nieuwe producten of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe website.

Scale-down fase 
Wellicht ben je te hard gegroeid en wil je toch wat afschalen of wellicht je bedrijf verkopen of misschien ermee stoppen. Ook voor deze vragen zijn er experts aanwezige.  
 
Samenvattend, het event is er voor jou als je je herkent in de volgende taglines: 
Ik wil..

  • Een bedrijf starten
  • De volgende stap zetten met mijn onderneming
  • Verder of sneller groeien met mijn bedrijf
  • Netwerken en sparren met andere ondernemers
  • Starten met ondernemen door een bedrijf over te nemen
  • Mijn bedrijf verkopen 

Hoofdpartners & Kennispartners

Overzicht kennispartners tot nu toe
Deze wordt continu aangevuld met nieuwe kennispartners!

Gemeentelijke informatieverstrekking (hoofdpartner)
Vergunningen, toezicht en handhaving
INTERPOLIS-LOGo
Interpolis (Hoofdpartner)
Qredits Logo
Qredits
UWV
sign en meer
Sign en Meer
logo-pbcgroup
PBC Group
STOA
Straetus Eemland
Zelfstandigenloket Flevoland
HlpC Finance
Hlpc Finance
Enneagram symbool
Succes met je bedrijf
Almere DEZE WEEK
Perla Fotografie
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Almere Zaken
Almere Toastmasters
tailortrainingen_NL
Taylor Trainingen
FNV Zelfstandigen
MediaMere_Logo_
Online Marketingbureau MediaMere

Partner worden?

Naam(Vereist)