Het NXT-GEN event is dit jaar weer terug!

Na twee succesvolle edities in 2019 en 2022 met keynotes van Tony Chocolonely, Too Good To Go, en United Wardrobe (Vinted), organiseren we dit jaar ook een NXT-GEN event op dinsdag 14 november in Breda. Het event bestaat uit meerdere inspirerende sprekers over actuele onderwerpen, waarmee het thema ‘NXT-GEN ondernemen’ van meerdere kanten wordt belicht. Tijdens het NXT-GEN event word je geïnspireerd over hoe je mee kunt ontwikkelen in een constant veranderende wereld en daarmee inspeelt op de behoeften van een nieuwe generatie bedrijven, ondernemers, medewerkers en zakelijk professionals.

Inspiratie, innovatie en toekomstgericht

Tijdens het NXT-GEN event kun jij samen met andere (nieuwe generatie) ondernemers, managers of (zelfstandig) professionals, inspiratie en nieuwe inzichten opdoen over groei en ontwikkelingen.

Je ontdekt de visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers en wat hen beweegt en motiveert. We beloven je nieuwe inzichten die je kunnen helpen om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast is het NXT-GEN event dé ideale gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers, managers en professionals.

Sprekers

Jorn de Vries – Flitsmeister

Arthur Umbgrove en Joep Stassen – De Speld

Loek van der Linde – Joint Research Center Zeeland

Esmee Sijnesael – Avondvoorzitter

Partner worden?

Naam(Vereist)

Schipper Accountants

Schipper Accountants is een full-service accountants- en advieskantoor met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten.
Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon helpen we ondernemers te ondernemen met vertrouwen. We ontzorgen, ondersteunen en bieden inzicht in uw cijfers. Met ruim 80 jaar werkervaring, 9 vestigingen en circa 350 medewerkers in Zuidwest-Nederland zijn we in de brede regio actief en weten we wat er in uw onderneming speelt, zodat we kunnen fungeren als volwaardig gesprekspartner. Schipper behoort tot de top 25 accountants- en advieskantoren in Nederland.

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.
Samen met klanten en leden, maar ook met onze producten, kennis en netwerken werken we aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Dat doen we vanuit onze bancaire dienstverlening en door net een stap verder te gaan dan andere banken, ook met maatschappelijke initiatieven. Daarmee richten we ons op de belangrijkste transities en thema’s die spelen in onze markten en dus in onze maatschappij.

Zeeland Business

Zeeland Business is hét ondernemersplatform van Zeeland. Een provinciebrede community van ondernemers, directeuren en managers die elkaar versterken.

Zeeland Business faciliteert dat met (netwerk)events, kennisdeling en optimale zichtbaarheid via alle mogelijke communicatiekanalen. Daarbij bieden we inspiratie, advies, contentcreatie en optimale ondersteuning bij de implementatie. Verbinding en zichtbaarheid, dat is waar Zeeland Business voor zorgt.
Wij helpen met het zichtbaar maken van jouw organisatie. Dit doen wij onder andere via ons magazine, website en social media kanalen. Op de ondernemersdag hebben wij een speciale aanbieding voor alle bezoekers, op om tegen een aantrekkelijk tarief jouw onderneming zichtbaar te maken bij andere bedrijven in Zeeland!

Cinecity

CINECITY, OOK VOOR ZAKELIJKE EVENTS EN ZICHTBAARHEID!

Ontdek wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen.

Het grootste filmdoek van Nederland, 13 mooie zalen, perfect beeld en geluid, heerlijke stoelen en catering in huis maakt CineCity tot een unieke eventlocatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij delen graag onze expertise met jou op het gebied van organiseren, vermaken en beleven.

Met meer dan honderd zakelijke events en een jaarlijks filmfestival hebben wij voldoende kennis om ook jouw event tot een succes te maken.

√ Kennis en ervaring
√ Perfect beeld & geluid
√ Diverse advertentiemogelijkheden
√ Locaties in Vlissingen & Terneuzen
√ Goed bereikbaar
√ Voldoende parkeermogelijkheden
√ Grote en kleine ruimtes
√ Capaciteit tot 2000 personen

Cyberveiligheid Zeeland
Cyberveiligheid Zeeland is een initiatief van drie experts op het gebied van cyberveiligheid: Jan Faasse van Faasse Juridische Dienstverlening, Antoine de Keizer van JéPé IT en Adriaan Beirnaert van Progrezz Risicobeheersing | Bedrijfsverzekeringen. “Wij helpen Zeeuwse ondernemers van A tot Z met het voorkomen en indekken van hun cyberrisico’s. We hebben diverse Zeeuwse ondernemers mogen ondersteunen via onze doeltreffende aanpak. Cyberrisico’s nemen helaas alleen maar toe en kunnen ontstaan door menselijk toedoen met het gevolg dat cybercrime toeslaat via bijvoorbeeld ransomware of phishing.”

Risicomanagement
Ondernemers worstelen met cyberrisico’s of zijn hier niet voldoende van op de hoogte. Dit kan het ertoe leiden dat een organisatie kwetsbaar is voor cybercrime, ook als de risico’s slechts deels zijn afgedekt. Een inbreker vindt ook dat ene raam dat niet op slot is, dat geldt ook voor cybercriminelen. De gevolgen van een cyberrisico worden helaas nog onderschat. Risico’s bestaan voor een deel uit het betalen van losgeld om de continuïteit van de organisatie niet in gevaar te brengen. Ook kan een cyberaanval tot gevolg hebben dat de organisatie helemaal tot stilstand komt met alle gevolgen van dien. Dit scenario is niet wenselijk en is te voorkomen door je risicomanagement op orde te brengen en de bewustwording te verhogen.

Totaalpakket voor alle cyberrisico’s
Cyberveiligheid Zeeland biedt een totaalpakket voor alle organisaties vanaf 10 FTE, dat jou als Zeeuwse ondernemer helpt om al je cyberrisico’s af te dekken. Voorbeelden zijn er helaas genoeg: als bijvoorbeeld de beveiliging niet op orde is, je organisatie niet voldoet aan de privacywetgeving AVG, je kwetsbaar bent voor een cyberaanval of dat er geen cyberverzekering aanwezig is. “Wij brengen de risico’s voor elke organisatie in kaart en voorzien je van passend advies en ondersteuning om de risico’s effectief aan te pakken. Of je nu een administratiekantoor runt, mooie producten maakt of een zorgverlener bent, wij zorgen ervoor dat je risicomanagement op orde is. “

Hoe staat het met jouw risicomanagement?
Weet jij of jouw organisatie alle cyberrisico’s heeft afgedekt? Mocht dat niet zo zijn of indien je twijfelt, neem dan contact met ons op via cyberveiligheidzeeland.nl. We gaan graag met je in gesprek bij jou op locatie en voeren een Quickscan voor je uit. Via onze Quickscan weet je waar je aan toe bent en heb jij je cyberrisico’s in beeld. Spreek ons aan tijdens het NXTGEN event, dan maken we een afspraak en is de Quickscan (t.w.v. € 495,00 ex. BTW) dit jaar zelfs gratis!

Interpolis

Ondernemen is risico’s nemen. Je wil kansen benutten, en… doelstellingen halen! Daarom is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw bedrijfsrisico’s. Want welke risico’s loop jij als ondernemer eigenlijk? Als je het risico kent, kan je ze mogelijk beperken of voorkomen. En voor de grootste risico’s bieden we oplossingen! Zo helpen we bedrijven te focussen op wat echt belangrijk is.

Succesvol ondernemen!

Jorn de Vries – Flitsmeister

Dit bedrijf heeft eigenlijk geen introductie nodig, wie heeft de app niet? Maar toch even in het kort: Flitsmeister is een Nederlandse mobiele app die de gebruiker waarschuwt voor flitspalen en andere wegobstakels en daarnaast navigatie aanbiedt. NXT-GEN ondernemer Jorn de Vries is sinds 2012 betrokken bij Flitsmeister. Samen met Rick Waalders en Sjoerd Perfors heeft hij het bedrijf Flitsmeister uitgebouwd tot een van de meest toonaangevende verkeersapps van de Benelux. Samen sturen zij als Managing Meisters het bedrijf aan op zoek naar verdere groei en het implementeren van nieuwe diensten, features en verdienmodellen.

Jorn de Vries

Loek van der Linde – Joint Research Center Zeeland

AI en ChatGPT – de buzzwoorden van 2023! Sinds de komst van ChatGPT in november 2022 is AI niet meer weg te denken uit het nieuws, en ondertussen ook niet meer uit het bedrijfsleven. Maar… wat is ChatGPT of AI nu precies? Wat kun je ermee en misschien wel belangrijker: wat moet je er vooral niet mee willen doen? Met Loek van der Linde als gids, duiken we tijdens de NXT-GEN events in de wereld van kunstmatige intelligentie en word je geïnspireerd om zelf toepassingen in je bedrijf te vinden.

Loek van der Linde is manager van het onlangs opgerichte Data Science Lab van het Joint Research Center Zeeland. Dat lab zet zich in om dé regionale hub rondom alle datavraagstukken te zijn: van statistische analyse tot realtime digitale tweelingen in VR-omgevingen, natuurlijk allemaal aangedreven door en voor AI.

Loek van der Linde

De Speld Over Morgen

Arthur Umbgrove en Joep Stassen van De Speld zullen voor een humoristische onderbreking zorgen.

Elke organisatie wil toekomstbestendig worden, maar niemand weet precies wat dat betekent, laat staan hoe dat moet. In plaats van te luisteren naar trendwatchers, goeroes en onderbuikgevoelens, is er nu De Speld Over Morgen, de betrouwbare show waarin uw organisatie alle handvatten krijgt aangereikt om zich op elke mogelijke toekomst voor te bereiden.

arthur umbgroveJoep Stassen

Esmee Sijnesael – Avondvoorzitter

Met jarenlange ervaring als gespreksleider voor diverse livestreams en evenementen, is Esmee een dagvoorzitter die opdracht van A tot Z bedient. Van adviseren op het programma tot daadwerkelijk voor het publiek staan. Ze doet het vol enthousiasme, nieuwsgierigheid en is doelgericht.

Esmee Sijnasael

De wereld is continu in beweging en sinds Corona en meerdere opeenvolgende crisissen, nu meer dan ooit. Wat een aantal jaren geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. 

Ontwikkelingen gaan snel en hier moet je als bedrijf snel op in kunnen spelen. 

Door al deze ontwikkelingen verandert ook de algehele visie van een nieuwe generatie consumenten en ondernemers. Meer dan ooit kiest een consument een bedrijf wat verder kijkt dan alleen een winstoogmerk. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap worden hierin bijvoorbeeld steeds belangrijker, in hun keuze voor een specifiek product of dienst. 

Maar hoe zorg je er nou voor dat je actueel blijft en op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties? 

De grootste merken ter wereld zijn dit geworden en gebleven, door zich constant aan te passen aan de behoeften van hun doelgroep en aan maatschappelijke veranderingen en opvattingen. Je moet dus als bedrijf altijd door ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. 

Tijdens het NXT-GEN event komen bedrijven aan het woord, die dit met veel succes hebben geïmplementeerd en er zijn sprekers aan het woord die ondernemers verder helpen met groei en ontwikkeling.

Dit evenement wordt je aangeboden door Zeeland Business, Schipper Accountants, Rabobank en wordt mede mogelijk gemaakt door Interpolis en Cyberveiligheid Zeeland.