Het NXT-GEN event dit jaar ook in Breda!

Na twee succesvolle edities in 2019 en 2022 met keynotes van Tony Chocolonely, Too Good To Go, en United Wardrobe (Vinted), organiseren we dit jaar ook een NXT-GEN event op dinsdag 14 november in Breda. Het event bestaat uit meerdere inspirerende sprekers over actuele onderwerpen, waarmee het thema ‘NXT-GEN ondernemen’ van meerdere kanten wordt belicht. Tijdens het NXT-GEN event word je geïnspireerd over hoe je mee kunt ontwikkelen in een constant veranderende wereld en daarmee inspeelt op de behoeften van een nieuwe generatie bedrijven, ondernemers, medewerkers en zakelijk professionals.

Inspiratie, innovatie en toekomstgericht

Tijdens het NXT-GEN event kun jij samen met andere (nieuwe generatie) ondernemers, managers of (zelfstandig) professionals, inspiratie en nieuwe inzichten opdoen over groei en ontwikkelingen.

Je ontdekt de visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers en wat hen beweegt en motiveert. We beloven je nieuwe inzichten die je kunnen helpen om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast is het NXT-GEN event dé ideale gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers, managers en professionals.

Sprekers

Bibianne Roetert – Tony’s Chocolonely

Loek van der Linde – Joint Research Center Zeeland

Sterre Verschoor en Arthur Umbgrove – De Speld

Jamie Duijvestijn – Avondvoorzitter

Hoofdpartners

Partner worden?

Naam(Vereist)

Schipper Accountants

Schipper Accountants is een full-service accountants- en advieskantoor met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten.
Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon helpen we ondernemers te ondernemen met vertrouwen. We ontzorgen, ondersteunen en bieden inzicht in uw cijfers. Met ruim 80 jaar werkervaring, 9 vestigingen en circa 350 medewerkers in Zuidwest-Nederland zijn we in de brede regio actief en weten we wat er in uw onderneming speelt, zodat we kunnen fungeren als volwaardig gesprekspartner. Schipper behoort tot de top 25 accountants- en advieskantoren in Nederland.

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.
Samen met klanten en leden, maar ook met onze producten, kennis en netwerken werken we aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Dat doen we vanuit onze bancaire dienstverlening en door net een stap verder te gaan dan andere banken, ook met maatschappelijke initiatieven. Daarmee richten we ons op de belangrijkste transities en thema’s die spelen in onze markten en dus in onze maatschappij.

Zeeland Business

Zeeland Business is hét ondernemersplatform van Zeeland. Een provinciebrede community van ondernemers, directeuren en managers die elkaar versterken.

Zeeland Business faciliteert dat met (netwerk)events, kennisdeling en optimale zichtbaarheid via alle mogelijke communicatiekanalen. Daarbij bieden we inspiratie, advies, contentcreatie en optimale ondersteuning bij de implementatie. Verbinding en zichtbaarheid, dat is waar Zeeland Business voor zorgt.
Wij helpen met het zichtbaar maken van jouw organisatie. Dit doen wij onder andere via ons magazine, website en social media kanalen. Op de ondernemersdag hebben wij een speciale aanbieding voor alle bezoekers, op om tegen een aantrekkelijk tarief jouw onderneming zichtbaar te maken bij andere bedrijven in Zeeland!

Interpolis

Ondernemen is risico’s nemen. Je wil kansen benutten, en… doelstellingen halen! Daarom is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw bedrijfsrisico’s. Want welke risico’s loop jij als ondernemer eigenlijk? Als je het risico kent, kan je ze mogelijk beperken of voorkomen. En voor de grootste risico’s bieden we oplossingen! Zo helpen we bedrijven te focussen op wat echt belangrijk is.

Succesvol ondernemen!

INTERPOLIS-LOGo

NAC Business Club

Het NAC Zaken platform is speciaal gemaakt om de sponsors van de mooiste club van Nederland te verbinden. Een mooi podium voor jouw onderneming, een plek waar je het laatste zakelijk nieuws uit de regio leest, met exclusieve content en een agenda voor alle events van de NAC Business Club.

Als sponsor van NAC ben je onderdeel van een familie. En met het NAC Zakelijk Platform is het nog makkelijk om contact te leggen met elkaar. Zoek collega-sponsors via het smoelenboek, lees het laatste zakelijk nieuws en bekijk upcoming netwerkevents. Allemaal op één plek, onder je vingertoppen.

Ondernemen is een sport
Dat NAC een grote en loyale achterban heeft staat buiten kijf. Daarbij kent de club ook een groot zakelijk netwerk dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Het afgelopen seizoen telde de NAC Business Club ruim 550 sponsoren.

Ook buiten wedstrijddagen biedt de Business Club exclusieve mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij de leden in contact komen met elkaar. Elk evenement kent een eigen setting, van formele lunches, diners en bedrijfsbezoeken tot informele reizen en sportieve activiteiten. Daarnaast wordt ieder seizoen afgetrapt middels een gezellige kick-off.

StartToGrow

StartToGrow is er voor ondernemers die een idee hebben of net zijn gestart. Maar ook voor ondernemers die al een succesvolle business hebben en de ambitie hebben om te groeien.

We luisteren, sparren, adviseren, dromen en ondernemen met je mee. Dat doen we onafhankelijk en tegen minimale kosten. Want wij zijn niet gedreven door winst, maar door passie.

Passie voor ondernemen. Een stichting van ondernemers, door ondernemers!

Starttogrow logo 2023

Bibianne Roetert – Tony’s Chocolonely

Tony’s missie is om samen 100% slaafvrij de norm in chocolade maken.

In Ghana en Ivoorkust werken zo’n 1,56 miljoen kinderen onder illegale omstandigheden en zijn 30.000 mensen slachtoffer van moderne slavernij.

Sinds de oprichting van Tony’s Chocolonely in juli 2005, zijn we een impactorganisatie die chocolade maakt – en niet andersom.

We zijn een bedrijf (en dus geen social enterprise – dat verschil is belangrijk) en bestaan om de wereld te laten zien dat het mogelijk is winst te maken en tegelijkertijd het juiste te doen.

Bibianne Roetert - tony chocolonely's

Loek van der Linde – Joint Research Center Zeeland

AI en ChatGPT – de buzzwoorden van 2023! Sinds de komst van ChatGPT in november 2022 is AI niet meer weg te denken uit het nieuws, en ondertussen ook niet meer uit het bedrijfsleven. Maar… wat is ChatGPT of AI nu precies? Wat kun je ermee en misschien wel belangrijker: wat moet je er vooral niet mee willen doen? Met Loek van der Linde als gids, duiken we tijdens de NXT-GEN events in de wereld van kunstmatige intelligentie en word je geïnspireerd om zelf toepassingen in je bedrijf te vinden.

Loek van der Linde is manager van het onlangs opgerichte Data Science Lab van het Joint Research Center Zeeland. Dat lab zet zich in om dé regionale hub rondom alle datavraagstukken te zijn: van statistische analyse tot realtime digitale tweelingen in VR-omgevingen, natuurlijk allemaal aangedreven door en voor AI.

Loek van der Linde

De Speld Over Morgen

Sterre Verschoor en Arthur Umbgrove van De Speld zullen voor een humoristische onderbreking zorgen.

Elke organisatie wil toekomstbestendig worden, maar niemand weet precies wat dat betekent, laat staan hoe dat moet. In plaats van te luisteren naar trendwatchers, goeroes en onderbuikgevoelens, is er nu De Speld Over Morgen, de betrouwbare show waarin uw organisatie alle handvatten krijgt aangereikt om zich op elke mogelijke toekomst voor te bereiden.

Sterre Verschoorarthur umbgrove

Jamie Duijvestijn – Avondvoorzitter

Enthousiast, verbindend en professioneel. Dat is wat Jamie als dagvoorzitter en presentator van on- en offline events kenmerkt. Ze gaat graag het gesprek aan met tafelgasten, sprekers en het publiek. En adviseert vooraf over de beste opzet voor het programma om tot een goede dynamiek en doelgerichte communicatie te komen.

Jamie Duijvestijn

De wereld is continu in beweging en sinds Corona en meerdere opeenvolgende crisissen, nu meer dan ooit. Wat een aantal jaren geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. 

Ontwikkelingen gaan snel en hier moet je als bedrijf snel op in kunnen spelen. 

Door al deze ontwikkelingen verandert ook de algehele visie van een nieuwe generatie consumenten en ondernemers. Meer dan ooit kiest een consument een bedrijf wat verder kijkt dan alleen een winstoogmerk. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap worden hierin bijvoorbeeld steeds belangrijker, in hun keuze voor een specifiek product of dienst. 

Maar hoe zorg je er nou voor dat je actueel blijft en op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties? 

De grootste merken ter wereld zijn dit geworden en gebleven, door zich constant aan te passen aan de behoeften van hun doelgroep en aan maatschappelijke veranderingen en opvattingen. Je moet dus als bedrijf altijd door ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. 

Tijdens het NXT-GEN event komen bedrijven aan het woord, die dit met veel succes hebben geïmplementeerd en er zijn sprekers aan het woord die ondernemers verder helpen met groei en ontwikkeling.

Dit evenement wordt je aangeboden door Zeeland Business, Schipper Accountants, Rabobank en wordt mede mogelijk gemaakt door Interpolis, StartToGrow en NAC Business Club.