De wereld is constant in beweging! Wat 20 jaar geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. Zo is dat ook bij organisaties, hun doelgroepen en medewerkers. Wat zij nu willen, kan over 10 jaar ineens heel anders zijn.

Ontwikkelingen hierin kunnen snel gaan. Denk eens aan de grootste merken ter wereld, zoals Google, Amazon, Facebook en Netflix. Of aan Nederlandse organisaties als Coolblue en Bol.com.
Deze bedrijven bestaan soms amper 20 jaar oud en groeien snel door in te spelen op wat nu actueel is.

Daarentegen ontwikkelen sommige “oude” merken, zoals Disney, Coca-Cola, Shell en Heineken nog steeds razendsnel. En wat dacht je van Apple, die het is gelukt om van nagenoeg een faillissement het populairste merk ter wereld te worden.

Hoe hebben deze bedrijven dat aangepakt en hoe zorgen zij ervoor dat ze actueel blijven of (weer) worden? Op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties?

Kortom.. hoe kun jij als ondernemer, manager of (zelfstandig) professional mee met de nieuwe ontwikkelingen en behoeften van nieuwe generaties bedrijven, ondernemers en medewerkers.
Laat je hierover inspireren en informeren tijdens het Next-Gen Inspiratie -Event!

Inspiratie, innovatie en toekomstgericht
Op maandag 30 september 2019 kun je inspiratie en inzichten opdoen over groei, branding en toekomstige ontwikkelingen. Je ontdekt de visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers en wat hen beweegt en motiveert. Je krijgt nieuwe inzichten die je direct helpen nieuwe stappen te zetten. Daarnaast is het Next-Gen event de ideale gelegenheid om te netwerken met andere (Next-Gen) ondernemers, managers & zakelijk professionals.

Dit evenement wordt je aangeboden door Zeeland Business, Schipper Accountants en de Zeeuwse Rabobanken.