Bedankt voor je deelname! Vul ook de evaluatie in via deze link! (Max 2 minuten, lachen gegarandeerd – met dank aan Leidse startup Aila)

 

 

Dit is jouw moment, je weet het! Jij gaat starten! Maar daar komt wel een hoop bij kijken. Het heet dan officieel wel ‘zelfstandig ondernemer’, maar stiekem zou je er toch best wat hulp bij kunnen gebruiken. Kijk, dat is nou precies waar de online Startersdag in Leidse regio voor bedoeld is. Ervaren ondernemers uit jouw regio loggen speciaal in voor jou om hun kennis met je te delen! Stel je vragen, luister naar hun tips en volg hun seminars, bijvoorbeeld over financieringen voor het starten of laten groeien van je bedrijf. Dit is jouw kans, je weet het! Meld je gratis aan!
Logo Economie071  Logo gemeente Leiden Logo gemeente Leiderdorp  Logo gemeente Katwijk  Logo Gemeente Voorschoten     Logo gemeente Zoeterwoude Logo gemeente Oegstgeest

Keynote speaker Franck Fielemon – oprichter van Omzetcoach.nl

Praktijkcase strategie: van 0 naar 500 klanten in 3 jaar tijd

Franck Fielemon, spreker praktijkcase strategie: van 0 naar 500 klanten in 3 jaar tijdIn februari 2017 startte hij als deeltijdondernemer het bedrijf Omzetcoach.nl. Inmiddels werkt Franck Fielemon met vier medewerkers vanuit Voorschoten aan het succes van zijn klanten. Samen met acht andere omzetcoaches (licentiehouders) in Nederland helpt hij ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen door het verhogen van hun verkoopeffectiviteit. De afgelopen drie jaar kon Franck met zijn team maar liefst vijfhonderd nieuwe klanten verwelkomen. Franck gebruikt een verkoopstrategie die hij Sociaal Verkopen noemt en een van de belangrijkste hulpmiddelen daarin is LinkedIn.

Waaruit bestaat zijn complete strategie? Franck deelt zijn geheimen tijdens de online Startersdag Leidse Regio om effectief klanten aan te trekken en te werven.

Na deze keynote zul je anders tegen verkoop- en marketing aankijken en ben je als startende ondernemer beter in staat om keuzes te maken die jou gaan helpen maximaal rendement uit je eigen marketing- en verkoopinspanningen te halen.

Workshops
Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende workshopsessies. Tijdens zo’n workshopsessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Je maakt tijdens de avond een keuze uit de programmaonderdelen die jij wilt volgen! Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan de visuele stand van deze kennispartner.

Ronde tafelsessies (vervanger van de standhouders)
Tijdens de ronde tafelsessies kan jij als bezoeker al jouw vragen stellen aan de kennispartners! Je kan in de door jou gekozen meeting gaan om vervolgens vragen te stellen aan de kennispartners waar jij nog antwoord op zoekt! Al je vragen gesteld? Ga dan door naar de volgende kennispartner. Op deze manier kan je online stands bezoeken.

Jonathan de Voogd, eventmanager van Startersdagen.com, werd geïnterviewd door Rudeboy Media:

Klik tijdens de rondetafelsessies (20.20-20.55 uur) op de standhouder die jij wilt bezoeken. Klik vervolgens op de link om een videogesprek te starten!

Interpolis logo
Interpolis (Hoofdpartner)
Gemeente Leiden (hoofdpartner)
(Overbruggings)krediet, training & coaching – Leiden
Rudeboy Media
Goede Zaak
EZPC Privacy Consultancy
Eigen Bedrijf beginnen? Schrijf je in voor de Ondernemersschool!
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) | Wat wil je beschermen?
Omzetcoach.nl

Je maakt tijdens de avond een keuze uit de webinars die jij wilt volgen!

Ronde 1

19.45 – 20.15

Zelfverzekerd ondernemen! – Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Hoe overbrug je de crisis?
Het geheim achter een goede privacyverklaring

Ronde 2

21.00 – 21.30

Het oerwoud van de media
Waarom is een goede naam binnen je branding zo belangrijk?
Eigen Bedrijf beginnen? Schrijf je in voor de Ondernemersschool Leiden