Elke verloren bon kost je zo 20 euro!

Gaaf dat je je eigen onderneming bent gestart of wilt gaan starten. Daar komen veel (nieuwe) dingen bij kijken. Waaronder het doen van je administratie.

Ben je regelmatig met je auto onderweg naar klanten, leveranciers of locaties dan zal je ook regelmatig moeten tanken. Belangrijk voor je administratie is dat je die bonnetjes goed bewaart. Wist je dat elke verloren bon je zo’n 20 euro kost?
Wij maken het je graag makkelijk. Met de MKB Brandstof autopas kan je bij elk tankstation in Nederland betalen en wat nog fijner is, wij zorgen ervoor dat je elke maand één verzamelfactuur ontvangt die gelijk 100% fiscusproof is.

Daarnaast kan je met deze autopas parkeren en door de carwash. En heb je een elektrische auto, laden kan ook.
Boekhouden als zzp’er kan een uitdaging zijn, maar hoef je niet alleen te doen. Met deze tips maak je de boekhouding voor jouw eenmanszaak makkelijk en zelfs leuk.

 

Speciale aanbieding
Voor deelnemers en bezoekers van online startersdagen hebben we een speciale aanbieding. Probeer via deze link de autopas drie maanden gratis én krijg € 20,- parkeertegoed.

 

Tips van MKB Brandstof

1. Elke verloren bon kost je zo 20 euro

Een belangrijk voordeel van de MKB Brandstof autopas is dat je geen bonnetjes meer kwijtraakt. Als je er eentje verliest, loop je gemiddeld zo’n tien tot twintig euro btw mis.

2. Minder administratie

De maandelijkse verzamelfactuur die je van MKB Brandstof krijgt is makkelijk in te lezen in de boekhouding. Het is maar één handeling en dat scheelt tijd en geld. Als je tankbeurten met een zakelijke pinpas of creditcard betaalt, moet je elk bonnetje apart inboeken en de btw berekenen. 

3. Fiscusproof

In het verleden is er veel gefraudeerd met tankbonnetjes. De Belastingdienst controleert hier nu actief op. Met de maandelijkse factuur van MKB Brandstof is je administratie goed op orde. Op deze factuur staan al je tankbeurten, specificatie van de BTW en je bedrijfsnaam.

4. Zorg voor jezelf

Ondernemen is hard werken. Het is zo belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en af en toe de -persoonlijke- balans op te maken. Voor een stukje inspiratie helpen wij je graag, met interessante online events en artikelen. En voor de rest mag je ons altijd bellen.

 

Klimaatpositief

Naast het makkelijker maken van de administratie van ondernemers hebben wij ons als MKB Brandstof een belangrijk doel gesteld. Wij willen dat al onze deelnemers in 2025 klimaatpositief op weg zijn. We ontwikkelen producten en diensten die bijdragen aan deze missie. Bijvoorbeeld ons laadpalen-abonnement. Voor een vast bedrag heb jij een laadpaal thuis of op de zaak. Zo wordt overstappen op elektrisch rijden wel heel makkelijk.

Terug naar het overzicht