ELEKTRISCH RIJDEN BIJ PON DEALER

Met een elektrische auto rijd je met de tijd mee. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in toekomstbestendig rijden en dat zie je: het aantal laadpunten neemt toe en de elektrische automarkt is volop in beweging. De nieuwe generatie e-auto’s wordt steeds geavanceerder en dat betekent minder vaak laden en meer rijcomfort. Elektrisch rijden is een unieke ervaring: beleef zuiniger, stiller en voordeliger rijden zelf op de manier die bij jou past. Bij Pon Dealer kun je terecht voor plug-in hybride of volledig elektrische modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Natuurlijk adviseren wij je ook graag over de beste laadoplossing. Zo haal jij maximaal rijplezier uit je auto van de toekomst.

De elektrische modellen van Pon Dealer
Met de komst van steeds meer plug-in hybride en 100% elektrisch aangedreven modellen bij Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens is het mogelijk ook jouw wagenpark duurzaam in te richten. Naar verwachting zullen er in 2025 meer dan 50 nieuwe elektrische modellen van de Volkswagen-groep op de markt zijn. Volkswagen heeft nu al de 100% elektrische e-up! en e-Golf. In 2020 wordt de range uitgebreid met de Volkswagen ID.3 en de ID CROZZ en daarna naar verwachting in 2022 de ID. BUZZ en 2025 de ID. VIZZION. Audi has gone electric met de e-tron 50 en e-tron 55. Bij SEAT komt in het voorjaar van 2020 de MII electric en later in het jaar de plug-in hybride Tarraco FR PHEV. Ook ŠKODA lanceert in 2020 haar eerste modellen: de 100% elektrische Citigo e-IV en Vision E en de Superb PHEV plug-in hybride. We houden je graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

De voordelen van elektrisch rijden:
• Duurzaam
• Gunstige fiscale bijtelling
• Geen CO2-uitstoot
• Investeringsvoordeel
• Praktische actieradius
• Meer ruimte door compacte techniek
• Standaard rijden in een automaat

Een laadpunt op de zaak
Afhankelijk van de laadbehoefte wordt bepaald welke en hoeveel laadpalen er nodig zijn. Als ondernemer profiteer je van fiscale voordelen bij het aanschaffen van een laadpunt. Zo is de investering weer snel terugverdiend.

Een laadpunt thuis
De gemaakte kosten voor het thuisladen schiet je eerst zelf voor. Het verrekenen van de gemaakte kosten gaat automatisch wanneer het laden gestart wordt met de laadpas. Wij adviseren om je maandelijkse energievoorschot te verhogen.

Elektrisch rijden via Pon Dealer Lease
Via Pon Dealer Lease kun je de investering van het laadpunt thuis of op de zaak meenemen in de leaseprijs van de elektrische auto. Tevens kunnen wij je verder adviseren inzake tips om op te nemen in de autoregeling, bijvoorbeeld wat als de berijder uit dienst gaat, of gaat verhuizen?

Reactie: Pol Dealer Lease

Terug naar het overzicht