Een goede start van uw bedrijf met OKB

Bedrijf starten
Als startende ondernemer staat u voor veel keuzes en beslissingen. Heeft u een heldere strategie en een ondernemingsplan? Heeft u nagedacht over een goede administratie? Maakt u de juiste inschatting, bent u goed voorbereid, weet u voldoende? Een ervaren adviseur kan het verschil maken en het OKB helpt veel zzp’ers en starters in het midden- en kleinbedrijf. Een goed begin is niet alleen het halve werk, het is de basis voor succes.

Een klankbordtraject speciaal voor u
Stichting Ondernemersklankbord helpt al meer dan 37 jaar mkbondernemers. In een klankbordtraject van 6 maanden wordt u persoonlijk begeleid door een OKB-adviseur. Wat uw vraag ook is,
uw adviseur heeft kennis van zaken én ondernemerservaring. U kunt vrijuit van gedachten wisselen en uw ideeën spiegelen. De adviseur is uw klankbord en geeft onpartijdig advies. En voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten. Ondersteuning nodig bij zaken zoals marketing en sales, management en personeelszaken, uitbreiding en groei? Maak een vrijblijvende afspraak met een van de onderstaande regiovoorzitters. We bespreken dan op welk terrein u ondersteuning wilt hebben.

Stichting Ondernemersklankbord
Regio West-Brabant:
Roy van Diem
T: 0621 805 340

Regio Zeeland:
Bas de Winter
T: 0653 354 030

Terug naar het overzicht