Acties kennispartners landelijke online Startersdag!

Samen met onze kennispartners van de landelijke online startersdag op 18 februari 2021 hebben we nog een paar leuke aanbiedingen en relevante informatie voor je verzameld:

Interpolis (hoofdpartner)
Interpolis helpt je graag een vliegende start te maken. Sluit jij als startende ondernemer een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering op Interpolis ZekerVanJeZaak® af via de Rabobank, dan betaal je een half jaar geen premie voor je aansprakelijkheidsverzekering.
Wil je meer informatie over het starten van een eigen bedrijf, kijk dan op het dossier Eigen bedrijf starten.

e-Boekhouden.nl

Er komt natuurlijk veel kijken bij het starten van je eigen onderneming. Vergeet daarom niet om direct je boekhouding bij te houden. Wees slim en doe je boekhouding online in e-Boekhouden.nl. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar het is ook veilig en je hebt altijd en overal inzicht in je gegevens. Er is geen boekhoudkennis vereist! Heb je toch vragen? Dan staat onze klantenservice voor jou klaar! We zijn niet voor niets het best beoordeelde boekhoudprogramma op Trustpilot met een 9,4.
e-Boekhouden.nl biedt startende ondernemers 15 maanden gratis boekhouden en factureren aan, zonder dat je ergens aan vast zit. Al meer dan 94.000 starters gingen jou voor!
Claim nu jouw 15 maanden gratis hier: http://bit.ly/3s2ihOw

Qredits
Is er voor iedere startende of bestaande ondernemer in Nederland. Wij kijken naar je passie en niet naar je verleden. Onze oplossingen zijn gericht op het opzetten van een nieuw bedrijf, maar ook op het uitbouwen van een bestaande onderneming. Naast kredieten tot € 250.000,- bieden we ook coaching en tools, alles om jou als ondernemer te laten groeien. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze adviseurs op 0546-534010 of mail naar info@qredits.nl. We helpen je graag verder!

Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
1. Breng uw intellectuele eigendom in kaart Heeft u een nieuw bedrijf, een nieuw product of een nieuw idee? En wilt u inzicht krijgen in welke rechten van toepassing zijn in uw situatie? Doe dan de gratis ideeSCAN. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Vervolgens kunt u direct het uitgebreide resultaat downloaden. Kijk op: ideescan.online
2. Gratis online spreekuur Zit u met vragen over de bescherming van uw idee, product, concept, naam of bedrijf? Schrijf u dan in voor het gratis BOIP online spreekuur op een maandag of woensdag. Wij informeren u over de verschillende beschermingsvormen en de bijbehorende procedures. Kijk hiervoor op onze website www.boip.int en scroll naar Evenementen

MKB Brandstof
Speciale aanbieding: 3 maanden gratis gebruik van de MKB Brandstof autopas + €20 parkeertegoed. Ervaar vrijblijvend het gemak van MKB Brandstof. Tanken, laden, parkeren en carwash: 100% fiscusproof op één verzamelfactuur. Geen gedoe met bonnetjes, geen tijdrovende administratie. Gebruik je passie om succesvol te ondernemen! https://www.mkb-brandstof.nl/startersdagenpag/

Persoonlijke Kracht
Ondernemen vanuit Kracht begint met weten wat je unieke kwaliteiten zijn en hoe je deze vol zelfvertrouwen zichtbaar maakt. De Persoonlijke Kracht Meting meet jouw unieke kracht en geeft volop inzichten en praktische adviezen hoe jij dit effectief communiceert. De speciale startersdag aanbieding bestaat uit de Persoonlijke Kracht Test, 4 uitgebreide rapportages en een persoonlijke online advies gesprek van € 497 voor slechts € 147. Zie bijlage!

2605 Marketing
Je wilt je bedrijf naar een hoger plan tillen. Je tijd efficiënt besteden en meer effect halen uit je marketing bestedingen. Je hebt behoefte aan specifieke marketingkennis, een marketingaanjager.
In een kennismakingsgesprek inventariseer ik graag je wensen en bepalen we de frequentie. Ik werk met een standaard tarief per sessie.
Jij krijgt:
– Een sparringsparter
– Concrete feedback en plan van aanpak
– Toegang tot al mijn kennis, templates en tools

–> Speciaal voor de deelnemers van de startersdag geef ik op vrijdag 26 feb van 9 – 12 de Masterclass: Geef je bedrijf een kickstart. https://www.2605marketing.nl/kickstart-je-bedrijf

A Part Of
Vond je het interessant en wil je meer handig tips over je eigen marketing? Volg dan onze Instagram pagina apartof marketing. Ik deel regelmatig mijn visie, inzichten en tips.

STOA Startersadvies
15% korting op de cursussen (onder vermelding 474) – En – Gratis deelname Workshop Slim Starten in Amsterdam 12 maart. Aanmelden: www.stoa.nl

Tentoo
Heb je donderdagavond gevonden wat je nodig had? De belangrijkste informatie over zelfstandig ondernemen via Tentoo (met vrijheid én zekerheid!) vind je hieronder:

Direct benieuwd wat het kost? Vraag hier een loonberekening aan: https://www.tentoo.nl/freelance
Andere vragen? Neem gerust contact op met Tentoo Freelance via 020-238 6936. We helpen je graag!

De Startversneller Oost NL
Meer informatie over ons vind je hier!

De Starters Academie
Bekijk de PowerPoint presentatie van De Starters Academie hier!
Meer info vind je hier!

FNV Zelfstandigen
In één ochtend een ‘checklist’ van de onderwerpen waaraan je moet denken als je voor jezelf begint? Meld je aan voor de (gratis) workshop ‘Goed van start’ Liever meer informatie op papier? Kijk dan bij het online Kenniscentrum van FNV Zelfstandigen.

Graag tot ziens op één van onze volgende events voor je vervolgstap!

Terug naar het overzicht