Openbare en gesloten evenementen

Je kunt ons inschakelen voor alle soorten evenementen. Dit kunnen gesloten events zijn en alleen bedoeld voor jouw eigen doelgroep en op jouw uitnodiging of deze openbaar toegankelijk event. Bij dat laatste kunnen wij jou via deze website en onze andere (social media) platformen en databases verder helpen in het stimuleren van de aanmeldingen. Dit laatste is uniek voor een eventbureau!

Openbare evenementen
Wij organiseren diverse soorten evenementen waarbij een specifieke doelgroep of regio wordt uitgenodigd om deel te nemen. Voor jou als opdrachtgever bieden wij hiertoe direct inpasbare concepten of we bekijken samen met jou hoe wij een event op maat kunnen organiseren.
Wat Businessevenementen.com uniek maakt is dat je ons platform in kunt zetten voor promotie en het aanmelden voor het event via ons eigen platform en registratiesysteem. Desgewenst kunnen we een compleet eigen look en feel voor uw event creƫren en daar via ons platform naar verwijzen.

Gesloten customized events
Businessevenementen.com organiseert voor haar opdrachtgevers diverse soorten evenementen. Deze zijn bedoeld voor bijvoorbeeld specifieke klanten, doelgroepen of het eigen personeel.
Wij zijn gespecialiseerd in het compleet opzetten van nieuwe evenementen op aanvraag. Benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Klik hieronder op een van de mogelijke evenementen.

Bekijk hieronder een greep van wat wij voor jou kunnen betekenen
Openbare of besloten evenementen, zoals:
– Awarduitreiking
– Beurs
– Business meeting
– Congres
– Klantevent
– Netwerkbijeenkomst
– Personeelsbijeenkomst
– Productlancering
– Training
– Webinar
– 1,5 meter event

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!