Terug naar het overzicht

De Zeister Ondernemer van het Jaar Verkiezing is terug in Zeist. Na een pauze, gaan we in 2020 opnieuw op zoek naar opvallende bedrijven in de regio van Zeist die we graag in het zonnetje zetten tijdens de uitreiking op woensdag 28 oktober in het Achmea Congrescentrum. Tijdens een avondvullend programma worden ondernemers in het zonnetje gezet en verdient één bedrijf de titel ‘Zeister Ondernemer van het Jaar 2020‘. Deze editie wordt er één award uitgereikt in samenwerking met hoofdpartners Gemeente Zeist en Rabobank.

Verloop verkiezing
Tot 10 april kun jij jouw eigen bedrijf óf dat van een ander nomineren voor deze felbegeerde titel. Daarna wordt contact opgenomen met deze genomineerde bedrijven. Onze voordrachtscommissie, bestaande uit partners en oud-winnaars, kiest een top 10-15 waar de jury vervolgens mee aan de slag gaat.
Nomineer hier jouw favoriet!

De jury kiest drie finalisten en zullen deze bedrijven bezoeken. Ook het publiek heeft een stem en zullen gevraagd worden op hun favoriet te stemmen in aanloop naar 28 oktober. Uiteindelijk wordt de winnaar deze avond bekend gemaakt. Enthousiast geworden?
Meld je hier aan als bezoeker!

Thema
Het thema van deze verkiezing is: ‘Wat is jouw binding met Zeist?’.

Spreker

Eric Gudde

(KVNB)

Spreker

Jan van de Winkel

(Genmab)