Terug naar het overzicht

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers.
Voor al deze dingen kun je op woensdag 14 oktober terecht bij de Startersdag Leidse Regio. En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Leiden. Daar zijn allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. En wordt de nieuwe Ondernemersschool van Qredits en SWO gelanceerd!
Ga netwerken, bezoek de startersmarkt en laat je inspireren tijdens de seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf.

Het kost je niks dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Kennissessies tijdens Startersdag Leidse Regio

Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende kennissessies en het voorprogramma. Tijdens zo’n kennissessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie op tijd en garandeer jezelf van een plekje. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan tijdens de startersdag de stand van deze kennispartner of laat je gegevens achter in ons deal display!

Informatiemarkt tijdens Startersdag Leidse Regio

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners voor je klaar om je te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico’s. Bij het kopje standhouders kun je filteren op thema. Eén ding is zeker, na iedere stand ben jij weer wat wijzer geworden over jouw onderneming!

De Ondernemersschool Leiden

Tijdens de startersdag wordt ook De Ondernemersschool van Qredits en SWO gelanceerd! De Ondernemersschool heeft één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.
De Ondernemersschool bestaat uit tien lesavonden  en een terugkomavond. De focus ligt op het schrijven van jouw ondernemingsplan en het vergroten van je ondernemersvaardigheden. Iedere lesavond komt er een thema aan bod. Zo leer je in 11 avonden over alle facetten van het ondernemerschap.
De SWO neemt 75% van de kosten van de Ondernemersschool in Leiden voor haar rekening. Meer info en inschrijven kan bij de stand van SWO of op de pagina met alle standhouders