Terug naar het overzicht

Let op: dit evenement wordt verzet naar een datum in 2021. De definitieve datum is nog niet bekend! Meld je wel alvast aan!

De toekomst is samen!
Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio, wilt u vestigen over de grens of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan mag u onderstaande niet missen!

Zeeland Business organiseert in samenwerking met EURES Scheldemond een Crossborder Congres met als thema HET BENUTTEN VAN GRENSOVERSCHRIJDENDE KANSEN.
Tijdens dit hybride event bespreken we hoe we samen kunnen zorgen voor een grensregio die “werkt”.

Staat u open voor werken of recruiten over de grens Nederland-Vlaanderen? Of wilt u weten welke uitdagingen op de grensoverschrijdende arbeidsmarkt ons staan te wachten en hoe we hierin kansen kunnen benutten? Dan zorgen wij voor één op één ontmoetingen.

Laat u inspireren door deskundigen uit de regio en vooral ook door het verhaal van onze bijzondere keynote speaker. Wij ontmoeten u in 2021 in het Scheldetheater Terneuzen of via de online stream!

Wat is een hybride event?
Een hybride event is een event dat je zowel fysiek als online kan volgen. Je kan er dus helemaal zelf voor kiezen of je naar het Scheldetheater Terneuzen komt om het Crossborder Congres bij te wonen óf dat je dit event online volgt vanuit, bijvoorbeeld huis.

Handig om te weten:
* Wij organiseren een evenement met inachtneming van de richtlijnen rondom het coronavirus. Mocht dit niet kunnen worden gewaarborgd, bijvoorbeeld wanneer de coronabesmettingen weer toenemen, dan bieden we het programma online aan.
* Dit evenement wordt georganiseerd door Zeeland Business in samenwerking met EURES. Gegevens worden voor verwerking gedeeld met onze partner EURES.

Spreker

Daan Schalck

Daan Schalck is CEO van North Sea Port, het 60 kilometer lange grensoverschrijdende havengebied dat zich uitstrekt van Vlissingen tot Gent. Hij stond aan de voet van de fusie tussen de Havenbedrijven Zeeland Seaports en het Havenbedrijf Gent.

Spreker

Richard van Hooijdonk

Sinds 2015 behoort Richard van Hooijdonk tot de meest gevraagde trendwatchers en futuristen van Nederland. Richard is regelmatig op de televisie te zien bij RTL, SBS, BNN/VARA en AVRO/TROS.

Spreker

De Speld LIVE

De Speld LIVE zal dit event afsluiten met een prikkelende nieuwsshow. Uniek, humoristisch en vol energie. Zij laten u met een andere blik naar de cross border wereld en de arbeidsmarkt in de grensstreek kijken. Laat u verassen!